Αγγλικά για ολους-The Windows English Packall με 10 τάξεις

 Αγγλικά ‘The Windows English Packall’, a Junior to proficiency με 10 τάξεις

Το πρόγραμμά μας είναι κατάλληλο για την άριστη εκμάθηση της  Αγγλικής γλώσσας για:
όλες τις ηλικίες, χρήσιμο για όλη την οικογένεια και απαραίτητο για όλους τους μαθητές και φοιτητές.

Κλικ από κάτω για να δεις το Video του προγράμματος 

Αγγλικά The Windows English Pack-all, με 10 τάξειςΑγγλικά The Windows English Pack-all, με 10 τάξεις

Κάνε τώρα   demo ασκήσεις από όλες τις τάξεις Αγγλικών online 

Άμεσο demo-δείγμα Download

Mαθαίνεις άριστα την Αγγλική γλώσσα στο σπίτι σου με τον υπολογιστή σου και το Ηλεκτρονικό πρόργαμμά μας «The Windows English Pack All»

Είναι το μεγαλύτερο (παγκοσμίως) ηλεκτρονικό πρόγραμμα Αγγλικών  με 10 τάξεις από a junior έως το Proficiency για παιδιά, μαθητές και ενήλικες. εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας

 
Εκατοντάδες μαθητές αλλά και ενήλικες ανά την Ελλάδα και την Κύπρο  κάνουν το πρόγραμμά μας με απόλυτη επιτυχία. Επίσης έχουν αποκτήσει τα επίσημα διπλώματα Αγγλικών που χρειάζονταν.
 
Απαραίτητο βοήθημα για το Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο,Πανεπιστήμιο και για όλους τους ενήλικες
 Αγγλικά 'The Windows English Packall', a Junior to proficiency με 10 τάξεις

Happy couple having english lessons online

Με τo ηλεκτρονικό πρόγραμμά μας 

‘The Windows English PackAll’ ,

θα μάθετε άριστα Αγγλικά και θα είστε έτοιμοι να αποκτήσετε οποιοδήποτε επίσημο δίπλωμα χρειάζεστε (lower, advanced, Proficiency).ιδανικό για όλα τα μέλη της οικογένειας.

 
Περιέχει όλα τα μέρη της Αγγλικής Γλώσσα, Reading (κείμενα) Listening (ακούτε τα πάντα) Writing (με εκατοντάδες γραμμένες εκθέσεις), speaking με πολλά κείμενα μεταφρασμένα και ηχογραφημένα και Grammar ολόκληρη την Αγγλική γραμματική με θεωρία στα Ελληνικά.
 
Χιλιάδες ασκήσεις.στα Αγγλικά που συνοδεύουν τον μαθητή ή τον Ενήλικα από την πρώτη Δημοτικού έως το Πανεπιστήμιο. Με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να μάθετε Αγγλικά από την αρχή, να τα θυμηθείτε ή να τα τελειοποιήσετε, διότι περιέχει ολόκληρη την ύλη έως το Proficiency. 

Σημειώστε ότι ή ύλη είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας. Το χρησιμοποιούν με μεγάλη επιτυχία πολλά φυσικά πρόσωπα, πολλά κέντρα ξένων γλωσσών, η ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ και δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.
 
Δοκιμάστε το πρόγραμμα online
 
©Αγγλικά μαθήματα με κομπιούτερ – Agglika now
Μαθήματα Αγγλικών με κομπιούτερ. Τα μεγαλύτερα παγκοσμίως λογισμικά προγράμματα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας για παιδιά, μαθητές και ενήλικες.Εγκεκριμένα από το υπουργείο Παιδείας.