Αγγλικά εξετάσεις Michigan ECPE proficiency exam Pack

Αγγλικά εξετάσεις Michigan ECPE proficiency exam Pack, free tests

Οι εξετάσεις Proficiency (ECPE) του πανεπιστημίου Michigan διεξάγονται στις 21 Μαΐου 2017.
Μη καθυστερείτε, ΑΓΟΡΑΣΤΈ τώρα το Michigan lower exampack, το οποίο περιέχει
το στάδιο προετοιμασίας με χιλιάδες ασκήσεις αλλά και 8  test με τα πραγματικά Past Papers.
Θα σας οδηγήσει με Επιτυχία στην απόκτηση του διπλώματος Michigan Proficiency.
 
Κλικ από κάτω στο play για να δεις το Video του προγράμματοςΑγγλικά εξετάσεις Michigan ECPE proficiency exam Pack

The Michigan Ecpe proficiency exam Pack

ΝΕΟ Κάνε τώρα πολλά online   Free Practice ECPE Proficiency exam tests

-> Άμεσο Demo Download

Κάνε δωρεάν ασκήσεις στο ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

The Michigan Proficiency Exam Pack (ΑΣΕΠ)

Η D. Education με τριάντα χρόνια πείρα διδασκαλίας, δημιούργησε το Michigan ECPE Proficiency ExamPack . Είναι το πιο κατάλληλο πρόγραμμα για να σας οδηγήσει με Επιτυχία στην απόκτηση του πτυχίου Michigan Proficiency.

Το ECPE είναι επίσημα αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος (ΑΣΕΠ) και από τον ιδιωτικό τομέα ως πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της Αγγλικής σε επίπεδο Γ2.

Αναγνωρίζεται σε πολλές χώρες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς σκοπούς. Επίσης οι κάτοχοι Του Michigan Proficiency έχουν το δικαίωμα διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας.

Michigan Proficiency Exam Pack  by D.Education > Άμεσο Demo Download

Αγγλικά εξετάσεις Michigan ECPE proficiency exam Pack

Αυτό το πρόγραμμα είναι εγγύηση για την επιτυχία σας στις εξετάσεις του Michigan Proficiency (ECPE)

 Το πλεονέκτημα με το michigan είναι ότι εκτός από το Writing & speaking, όλα τα κείμενα, λεξιλόγιο, ακουστικές ασκήσεις και η γραμματική είναι με ασκήσεις πολλαπλής επιλογής.

Το πρόγραμμά μας περιέχει χιλιάδες ασκήσεις σε grammar, vocabulary, reading, writing and speaking & listening, γι’ αυτό είναι εγγύηση για την επιτυχία σας.

Το The Michigan Proficiency ECPE exam αποτελείται από δύο στάδια με αυτοματοποιημένα τεστ : 1. Preparation stage (το στάδιο προετοιμασίας) το οποίο περιέχει:

Οκτώ (8)τάξεις, από Α senior έως Proficiency2 με χιλιάδες ασκήσεις σε grammar, vocabulary, reading, writing and speaking για μεγάλη πρακτική εξάσκηση για όσους έχουν ξεχάσει ορισμένα πράγματα. Το πρόγραμμα σας διορθώνει αυτόματα και σας δίνει αναλυτικά το ποσοστό επιτυχίας.

2. Final Tests stage (το τελικό στάδιο των Τεστ)

περιέχει 8 τεστ ακριβώς όμοια με αυτά τα οποία δίνονται στις πραγματικές εξετάσεις σε όλα τα sections (μέρη) grammar, cloze, vocabulary, reading, writing and speaking Επίσης το πρόγραμμα σας διορθώνει αυτόματα και σας δίνει αναλυτικά το ποσοστό επιτυχίας.

Μαζί με το πρόγραμμα λαβαίνετε ΔΩΡΕΑΝ ένα ηλεκτρονικό Αγγλοελληνικό – Ελληνοαγγλικό λεξικό Και την θεωρία ολόκληρης της Αγγλικής γραμματικής (οι κανόνες εξηγούνται στα Ελληνικά) με εκατοντάδες παραδείγματα.

©Αγγλικά μαθήματα με κομπιούτερ – Agglika now
Μαθήματα Αγγλικών με κομπιούτερ. Τα μεγαλύτερα παγκοσμίως λογισμικά προγράμματα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας για παιδιά, μαθητές και ενήλικες. Εγκεκριμένα από το υπουργείο Παιδείας.